Презентація програми «Всесвітні студії» на виставці Business Link «Бізнес по-англійськи»

14.04.2017
У суботу, 22 квітня, програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука візьме участь у виставці британської освіти «Бізнес по-англійськи», організованій компанією Business Link. В рамках презентації проекту учасники зможуть дізнатись, як отримати грант від Фонду на навчання за магістерськими програмами в кращих університетах світу. Представники «Всесвітніх студій» нададуть відповіді на запитання та пояснять, як правильно подати заявку на конкурс, який триває до 15 травня 2017 року.

Стенд програми працюватиме з 11:00 до 17:00, презентація «Всесвітніх студій» відбудеться о 15:30. Участь у виставці безкоштовна. Вхід – за запрошеннями, які можна отримати за попередньою реєстрацією на сайті або за телефоном +38 044 494 20 80. Адреса: готель Hyatt Regency Kyiv (Київ, вул. А. Тарасової, 5).

Виставка «Бізнес по-англійськи» надає можливість поспілкуватися з офіційними представниками університетів, коледжів та мовних шкіл Сполученого Королівства, а також відвідати семінари та тренінги англійської мовою. Серед учасників виставки: King's College London, Coventry University, Liverpool John Moores University.