18 лютого відбулася зустріч спільноти стипендіатів і випускників програми «Всесвітні студії» із засновником програми Віктором Пінчуком

23.02.2016
18 лютого відбулася зустріч спільноти стипендіатів і випускників програми «Всесвітні студії» із засновником програми Віктором Пінчуком. Стипендіати поділилися своїми досягненнями, кар'єрними успіхами та розповідали про активну залученість у громадську і соціальну діяльність.

Віктор Пінчук зазначив, що як засновник програми він пишається тим, що її учасники вже зробили для трансформації України, і закликав їх до ще більшої участі у цьому процесі.

Учасники обговорили, які виклики стоять сьогодні перед Україною і як їм протистояти. Формат зустрічі сприяв відвертій дискусії.

На даний момент в рамках програми «Всесвітні студії», започаткованої у 2009 році, було надано вже 87 грантів для українців для навчання в найкращих університетах світу. Одержувачі грантів зобов'язуються повернутися в Україну, щоб застосовувати свої знання для перетворення своєї країни щонайменше п'ять років.

Спільнота стипендіатів включає в себе молодих лідерів у різних сферах життя суспільства з широкою експертизою та досвідом. Випускники програми підтримують зв'язки всередині спільноти, створюючи мережу лідерів змін у політиці, уряді, міжнародних організаціях та НУО в Україні.